Deci așa… un alt roman de această autoare care ba scrie thriller, ba o dă în romance, ba dramă cu accente mystery. De data aceasta avem în față un romance combinat cu elemente supranaturale, dozate destul de bine încât să mențină atenția până la final.

Povestea are în prim plan doi protagoniști – Leeds și Layla. Cei doi se cunosc la nunta surorii lui Layla unde Leeds era basistul formației care asigura fondul muzical. El ușor introvertit și fără țintă, ea dezinhibată și nonconformistă, rețeta perfectă pentru o relație amoroasă.

Problema apare când în urma unei crize de gelozie, cei doi sunt împușcați de o fostă prietenă a lui Leeds. Layla este afectată mult mai grav și recuperarea ei durează. La șase luni după eveniment, Layla este complet schimbată și oricât încearcă Leeds să îi ofere suportul necesar ca să o aducă la normal, relația lor merge din ce în ce mai prost. Asta până când cei doi se decid să petreacă timp la pensiunea unde s-au cunoscut, proprietate recent scoasă la vânzare, aflată într-o zonă izolată.

Situația degenerează deaoarece acolo Leeds o cunoaște pe cea care se recomandă a fi Willow, un spirit captiv care posedă trupul Laylei pentru a-și petrece tot mai mult timp în compania lui Leeds.

Ce se întâmăplă când Leeds se îndrăgostește de Willow? Cum poate degenera situația și care este scopul lui Willow? Cine este Willow de fapt? Care este deznodământul acestui trio amoros?

Eu știu deja că am terminat cartea 😁. Voi puteți afla daca vă decideți să o citiți și dacă sunteți fanul acestui gen, e o lectură antrenantă pentru o seară liberă.

Lasă un răspuns