Mă relaxează Coollen Hover, e ca o plăcere vinovată când am o perioadă încărcată și caut un roman care să îmbie drama cu crima, thriller cu romantismul motivațional.

Deși i-am citit marea majoritate a cărților, dacă ar fi să fac un top, cred că aceasta s-ar afla pe la finalul listei.

Este o autoare talentată, care tratează subiecte accesibile dar cu sens și uneori cu adrenalină, dar romanul de azi a fost un pic prea dramatico-romanțos pentru gusturile mele.

Rețeta începe așa – două surori – Morgan și Jenny și iubiții lor din liceu – Chris și Johan. Cuplurile par făcute să fie greșite încă de la început, deoarece inconștient fiecare dintre ei pare să se potrivească mai mult cu partenerul celuilalt. Lucrurile escaladeză și o sarcină neplanificată grăbește căsătoria juvenilă dintre Morgan și Chris, în urma căreia rezultă una bucată domnișoară faină – Clara. Când realizează că șansele de a fi cu Morgan au scăzut considerabil, Johan părăsește scena și se mută în alt oraș.

Douăzeci de ani mai târziu, Johan reapare în viața celor trei în ipostaza de iubit al lui Jenny, pentru a doua oară și tată al micuțului Elijah.

Lucrurile devin confuze pentru Morgan. Analizându-și viața de casnică fără niciun fel de pregătire, studii sau experiență și relația cu Chris care mereu a fost satisfăcătoare dar parcă niciodată suficientă, Morgan ajunge în punctul de a-și pune la îndoială trăinicia propriului mariaj.

Lucrurile escaladează când Chris și Jenny sunt implicați într-un accident rutier care naște multiple întrebări în ceea ce privește ce s-a întâmplat și ce alte secrete se mai ascund printre cotloanele unei familii care întotdeauna a fost unită.

Cum se schimbă dinamica familiei și cum reușesc personajele să facă față adevărului? Cât de ușor poți fi judecat pentru ceea ce simți chiar și atunci când rațiunea primează?

Povestea curge, are de toate, romance, dramă, introspecție, puțin suspans, are personaje creionate atent deși ușor nerealiste pe alocuri. Mi-ar fi plăcut mai mult dacă avea și o crimă, sau elemente de thriller, cum mă obișnuisem până acum, dar am lecturat-o fix așa cum e.. și acum v-am povestit și vouă câteva chestii despre ea… Na, poftim! :))

Lasă un răspuns