Un nou roman de crimă și suspans. O nouă poveste familială plină de disfuncționalitate și schimbări de situație. Un fir epic care, deși nu aduce neapărat noutate în ceea ce privește noțiunea de trădare, egoism, minciună sau manipulare, trezește curiozitate cititorului prin stil și succesiunea evenimentelor.

Intriga este aparent simplă. Patrick are o familie frumoasă, o soție iubitoare – Stephanie și două gemene aflate în primul an de viață, care reprezintă o provocare în ceea ce privește atât gestionarea situației familiale cât și a celei profesionale.

Dinamica relației dintre cei doi soți se schimbă când în viata lui Patrick reapare Erica, o fostă iubită a acestuia, dornică sa dezgroape o tragedie capabilă să îl acuze de crimă.

Astfel, Stephanie este pusă în situația de a se confrunta cu șantajul venit din partea Ericăi care amenință să dezvăluie autorităților probe care l-ar incrimina pe Patrick în ceea ce privește accidentul tragic suferit de Lindsey, prima sa soție, care la vremea respectivă a fost găsită sufocată în mașină, fiind însărcinată în 8 luni cu primul său copil.

Lucrurile degenerează tragic deoarece Erica nu este tipologia unei persoane dispusă să reunțe ușor iar maniera în care aceasta reușește să se strecoare în viața celor doi, presărând confuzie și îndoială la tot pasul, capătă proporții remarcabile.

Să fie Patrick vinovat de moartea primei sale soții și al fiului său nenăscut și dacă da, care ar fi motivul din spatele acestei decizii?

Are Erica partea sa de vină sau totul este doar un joc bolnav?

Ce poate face Stephanie pentru a clarifica situația și a se asigura că fiicele sale sunt ferite de orice pericol?

O carte pentru care merită alocată o după-amiază de toamnă, scrisă în același stil antrenant cu care autoarea ne-a obișnuit și până acum, antrenantă, cu accent pe comportametele și reacțiile personajelor în situații pericol și stres maxim.

La momentul lecturii eu am achizițioat-o de pe site-ul Librex dar în prezent observ că este la reducere pe elefant –

https://www.elefant.ro/ultima-ei-clipa_3ea69362-6de0-46fc-af22-c17325c6d87e?gclid=Cj0KCQjwmdGYBhDRARIsABmSEePRCMukJUyvllrNtXCNzzvjLibm53fxQv36iFF4kLsi-YHaVx1FF9waAikcEALw_wcB#__sMDAyNTk3MTI

Lasă un răspuns