O insulă retrasă, o nuntă cu fast, o crimă și o listă de invitați care au ceva de ascuns.

O poveste savuroasă care are la bază un element comun, niciun invitat nu este ceea ce pare, fiecare are un istoric care dacă ar ieși la iveală ar da peste cap întreaga adunare.

Jules și Will se iubesc și vor să își sărbătorească marele eveniment alături de familie și prieteni. Jules este o femeie competitivă și hotărâtă care conduce o revistă de succes. Will este protagonistul unui show TV – “Supraviețuirea” – un Bear Grills sexy și carismatic care la bază și-a clădit cariera pe un morman de minciuni.

Charlie este prietenul lui Jules și soțul Hannei, față de care încearcă să ascundă adevăratul istoric dintre el și mireasă.

Olivia este sora mai mică și instabilă a miresei care a fost abuzată emoțional de unul dintre invitați și căreia îi este dificil să gestioneze cu tact situațiile tensionate din această perioadă. Hanna și Olivia au ceva în comun, fără să știe ce.

Jonno este cavalerul de onoare care crede că cunoaște toate secretele murdare ale mirelui și care descoperă că este departe de a știi toate detaliile sordide ale unei prietenii de o viață.

Părinții miresei sunt divorțati și aduc cu sine o tensiune suplimentară la un eveniment și asa forțat. Tatăl mirelui este directorul unei scolii cu internat în care băieții au suferit mari abuzuri.

Gazdele castelului unde se desfășoară nunta sunt de asemenea victimele unei traume vechi, cauzată de caracterul psihopat a unuia dintre invitați.

Ce ar putea merge prost în noaptea nunții, mai ales când se stârnește o furtună și locația rămâne fără curent electric?

O carte care te ține în priză până la final cu personaje care își deapănă pe rând povestea astfel încât piesele de puzzle să își găsească locul. Eu zic să îi dați o șansă.

Lasă un răspuns