Oaza noastră nesfârșită de prostie, internetul, ne aduce în atenție în mod constant și repetitiv, maniere diferite prin care putem concluziona cât de retardă poate fi uneori specia umană.

A fi dezinformat nu e un păcat, dar a refuza să înțelegi informația ar trebui considerat păcat capital.

Subiectul cel mai des menționat și capabil să te facă să te minunezi maxim, ba chiar mai mult decât la dezbaterile pe discuția dacă pământul este plat ori ba (știu, știu, nici măcar nu există, suntem cu toții blocați în Matrix), este inconfudabilul sex.

“Cât trebuie să dureze o partidă normală?”

“Dacă îmi spune te iubesc în timpul partidei, este sex sau dragoste?”

“Dacă iubita mea strănută după sex, scade riscul de sarcină?”

Nu vreau să fac o listă prea elaborată, nu de alta dar devine apoi incomod subiectul, dar mă bazez pe faptul că aveți cu toții în minte câteva exemple sugestive.

Problema nu e neștiința venită din lipsa de experiență, nici curiozitatea adolescenților care se zbat între două lumi, ci a adulților al căror creier atrofiat nu a fost niciodată capabil să digere o idee până la capăt astfel încât să realizeze când devine absurdă.

Totodată nu aș vrea să credeți ca prostia asta crasă e întâlnită doar la persoane analfabete sau crescute în cameră cu găina și porcul. Nu, ar fi prea simplu… De multe ori acest timp de întrebări ilare vin din partea așa ziși-lor cunoscători. Aia care trăiesc în lumea fanteziilor din telenovele și a educației sexuale predate de străbunicul care amesteca penetrarea cu poveștile de război.

Teama pe care am resimțit-o întotdeauna, cum că n-am fi adecvați sau suficienți nici măcar în pat, unde s-ar presupune că lucrurile ar trebui să se desfășoare de la sine, uneori chiar simplu dar de efect, ne blochează mental în idei obscure.

Ne e rușine că nu facem performanță în pat. Că nu suntem suficient de dotați, rezistenți, creativi, seducători. Nu de alta, dar altceva n-avem de oferit. Creier puțin, perspective limitate, realizări profesionale sau personale puține ori deloc. Rămâne doar sexul dar și ăla lipsit de calitate si adesea inclusiv cantitatea e nesatisfăcătoare. Cine ar vrea să repete experiența unei partide mediocre cu o persoană nesigură și frustrată? Poate doar altă persoană asemănătoare… și de acolo se nasc întrebările lansate în spațiul public, sub anonimatul protectiv.

E mai ușor să aștepți răspunsuri eliberatoare de la străini care sunt în aceeași situație ca și tine dar o ascund mai bine deoarece se hrănesc din nesiguranța altora.

S-ar răsuci în mormânt străbunicile și bunicile noastre dacă ar știi că nici măcar la asta nu ne pricepem. Ele care făceau sex pentru că nu era nimic altceva de făcut când se lăsa întunericul și în ciuda prejudecăților și temerilor de a dezbate subiectul, tot n-aveau nevoie să își clarifice astfel de subiecte tembele.

Așa că, să continuăm cu seria întrebărilor cretine, care nu fac altceva decât să demonstreze că rasa umană nu reușește să țină pasul cu informațiile de bază nici măcar atunci când vine vorba despre activitatea principală cea mai banală – sexul.

Photo credit Freepik

Lasă un răspuns