Cu ce m-am mai delectat în vacanță? Păi cu această carte, care m-a acaparat rapid și m-am asigurat că între două runde de bălăceală, o dau gata fără menajamente.

Un roman polițist, cu elemente crime-thriller, extrem de fluid și satisfăcător.

Povestea e cam așa: Sonja rămâne lefteră în urmă divorțului de Adam, care păstrează și casa și pe micuțul Tomas. Pentru a plăti facturile costisitoare ale divorțului, Sonja este convinsă de către avocatul său, să devină cărăuș de cocaină.

În speranța că va reuși să strângă suficienți bani pentru a câștiga custodia băiatului, Sonja se avântă tot mai mult în lumea periculoasă a traficului de droguri.

Viața sa este complicată. În afara riscurilor de a fi prinsă și încarcerată, Sonja se luptă cu fostul soț pentru a-și păstra dreptul la vizitele parentale bi-lunare și sentimentele confuze pentru Agla, fosta colegă de serviciu a lui Adam, care la rândul său riscă o sentință în pușcărie pentru delapidare de fonduri.

Pentru că o nenorocire nu vine niciodată singură, Sonja devine punctul de interes a agentului aflat în prag de pensionare – Bragi, care devine obsedat de aparițiile cu regularitate ale Sonjei în aeroportul în care lucrează.

Va reuși Sonja sa scape din lațul în care a fost prinsă și să își recapete viața sa? Va reuși Bragi sa pună cap la cap toate informațiile încât să rezolve misterul femeii frumoase pe care o bănuiește de trafic de droguri dar pe care întâmpină dificultăți în a o prinde?

O carte cu o intrigă bine dozată și cu personaje fain conturate, pe care o recomand celor care savurează astfel de lecturi.

Lasă un răspuns