Cum evaluati motivatia și când știți ce fel de acțiuni să implementați pentru a vă asigura de motivarea corecta a colegilor cu care lucrați?

Ce înseamnă pentru fiecare dintre voi motivația și de unde știți care este cea optimă?

Când vorbim de motivație, vorbim de energia de a acționa, de a persista în acțiunile propuse, de alegerea de a te restructura atunci cand este cazul. Motivația ajunge în timp să fie o deprindere – Oamenii pot învața să aleagă și să-și creeze propriile motivații optime, oriunde sau oricând, acel oarecare mindset, termen des întâlnit în ultima perioadă în cursurile de dezvoltare personală.

Modul in care ne raportăm în ceea ce privește experiențele de la locul de muncă, ne determină să tragem anumite concluzii care se vor concretiza în intenții și acțiuni fie pozitive, fie negative.

Suntem animale sociale. Ne dorim atingerea potențialului nostru individual dar instinctiv avem nevoie de o interconexiune sănătoasă între noi și lumea înconjurătoare.
Condițiile de la locul de muncă pot facilita progresul nostru sau pot submina potențialul uman, descurajându-l.

O carte care povestește despre nevoile psihologice de bază care ne sunt necesare pentru a ne menține motivați.

Accesibilă, cu exemple variate, o carte din a cărei lectură poți rămâne atât cu câteva idei interesante cât și cu câteva întrebări care îmbie spre introspecție.

Lasă un răspuns