Silvia era doar o copilă atunci când îl cunoaște pe Georgio, iar dragostea ei pentru bărbatul puternic, inteligent, realizat, mai mare cu 9 ani decât ea, o determină să își dedice viața unui singur scop: crearea unei vieți de familie plină de iubire și înțelegere.

Venirea pe lume a micuței Maria întregește și mai mult imaginea de familie fericită căci fetița schimbă modul distant de a fi al tatălui său și îl înlocuiește cu o iubire puternică, obsedantă, vie.

Adesea minimalizată subtil în ochii Mariei, mama se bucură de puțina atenție pe care o primește acceptând cu recunoștință locul secund în viața propriului soț. Dar Georgio suferă un accident inexplicabil și Silvia se trezește prinsă într-o lume în care oricât efort ar depune, nu poate înlocui pentru fiica sa iubirea tatălui.

Maria crește plină de frustrare, egoism și gelozie, profitând pe deplin de situația tragică de a-și vedea tatăl murind și întreaga furie este îndreptată înspre mama care a fost incapabilă să înțeleagă și să accepte relația pedofilică ce a transformat grabit micuța copilă într-o adolescentă perversă și disperată după atenția bărbaților pe care îi asociază cu propriul tată.

Să fie moartea lui Giorgio cu adevărat un accident?

Ani mai târziu, va putea Silvia concura cu Maria pentru iubirea lui Antonio, un bărbat predispus dorințelor carnale la care intrigă un trup tânăr și lasciv?

O carte intensă, senzuală, frustrantă care îmbină perfect povestea Lolitei cu cea a unei tinere victime devenite în timp agresor.

Lasă un răspuns